Ves al contingut principal

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

ARTICLES POPULARS

LA CASTANYADA

Avui hem celebrat la Castanyada!
Ens hem disfressat de castanyers i castanyeres i ens han vingut a veure la Castanyera, el Castanyer i la Maria Castanya. Hem cantat i hem ballat i com que ho hem fet molt bé ens han donat castanyes calentes.
Moltes gràcies per haver vingut!!!!
Fotos


TRICK-OR-TREATING

Amb motiu de la festa de Halloween, a la classe d'anglès, hem anat a Primària a cantar cançons i fer el "Trick-or-treating". També hem fet jocs de Halloween amb equips d'alumnes de totes les edats. We have done Trick-or-treating and we have sung Halloween songs. We also have played Halloween games. Different aged children have been in each team. Trick-or-treating P4 and P5 Halloween games

CATALUNYA EN MINIATURA

Els alumnes de P4 i P5 hem anat d'excursió a Catalunya en Miniatura que està a Torrelles de Llobregat. Hem visitat l'exposició de maquetes dels monuments emblemàtics de Catalunya i també hem pogut gaudir i realitzar un circuit d'aventura ple de ponts, camins que es movien, túnels, tirolines...que han posat a prova el nostre esperit aventurer. A les fotos podeu veure que bé ho hem fet, som uns valents!!

Fotos